Landevejskro – interior

3D sketchup model ikon

3D sketchup modellens interiør skulle også laves. Jeg ville lige vise renderingen af krostuen i lidt flere detaljer. Selvom man som tegneserietegner forventes at være forfatter, instruktør, producent og designer – så er det ikke os alle, der også er arkitekter. I den forbindelse måtte jeg lige ty til inspiration for at kunne lave hele det indvendige design af krostuen. Jeg fandt nogle billeder af en kro med et belgisk udseende (selvom den ikke ligger i Belgien – link til cafe).

3D model foto reference
Belgisk landevejskro interiør foto reference

Derefter satte jeg det op i sketchup. Jeg har her ladet mig inspirere og ellers ændret på forholdene efter, hvad der nu passede bedst til manuskriptet.

3D sketchup model af cafe i sketchup
Belgisk landevejskro sat op i 3D

Det store spejl i baren var lidt interessant at lave, da sketchup ikke har en decideret spejlfunktion. Jeg byggede derfor en spejlvendt kopi af kroen på den anden side af baren, som det semitransparente glas så kunne illudere spejl for.

3D model med spejlbaggrund
Landevejskro med spejllfunktion

I Nattens Jægere forekommer flere udskænkningssteder, som jeg også har sat op i sketchup: link til irsk pub