Grafik

Grafisk design er også kendt som visuel kommunikation, og som freelance grafiker arbejder jeg med layout, opsætning, grafisk linie, logoer, typografi, corporate identity, 3D-grafik, foto, video, print og tryksager samt web. Fra Højer har jeg fået en indsigt i identitet, budskaber og virkemidler, så vi kan kommunikere så klart og så virkningsfuldt som muligt.

Illustration

Illustration er mit speciale, og udover design af logoer og ikoner, kan man med tegninger illustrere ting, hvor informationen i et foto vil gå tabt. Stilarten kan varieres, så den passer præcist til produktet, tiden eller en særlig ønsket atmosfære. Derudover arbejder jeg også med blæk- og oliemaling samt digitalt. Som tegneserietegner kan jeg lægge en fortælling ind i et enkelt billede og udvide budskabet over tid og rum.

Storytelling

Mine erfaringer inden for film, litteratur, tegneserier og teater har givet mig en vis indsigt i at fortælle historier. Det er med historier, at vi puster liv og værdier ind i budskaber og giver vores kommunikation større vægtfylde.

Fortællinger giver os mulighed for at strukturere tilsyneladende tilfældige hændelser og at navigere i en kaotisk hverdag. Fortællinger gør, at vi kan relatere til vores valg og muligheder på et følelsesmæssigt niveau.